osebno svetovanje

Pogovorimo se o vaših naravnih danostih, vam svetujemo pri osebnih in delovnih izzivih.Svetujemo:

  • parom glede komunikacijskih šumov
  • pri iskanju ustreznega partnerja
  • pri razumevanju naravnih danosti v odnosu starš/otrok, vzpodbujanje
  • različnim vodjem kako iz svojih zaposlenih izvabiti najboljše glede na njihove obrazne karakteristike
  • pri iskanju zaposlitve ali pri pripravi na sestanek
  • pri razumevanju samega sebe, kje je moja poslovna in osebna pot glede na kvalitete, s katerimi sem se že rodil/a

Podrobneje:

Parom svetujemo glede komunikacijskih šumov in kompatibilnosti.
Ko boste svojega partnerja spoznali preko branja obraza po starodavnih tehnikah, ga boste razumeli drugače, gledali nanj drugače, predvsem pa bodo avtomatično odpadle določene težave, saj boste informacije odslej sprejemati drugače in bolje razumeli partnerjeve odzive, njihovo specifiko, izvor.

Če partnerja iščete, je umetnost branja obraza izjemno orodje, ki vam olajša vaš nabor, saj lahko v glavnih značilnostih že samo po fotografiji ocenite, ali sta z morebitnim bodočim partnerjem v ključnih stvareh komplatibilna.
Nič pa seveda ne prekaša osebne kemije.

Staršem svetujemo komunikacijo z otrokom, predvsem z odraščajočim mladostnikom oz. tudi z odrastlimi otroci, kjer je odnos slab.
Slab povsem “brezveze”. Ker je treba sprejeti, da so nekatere danosti staršev nespremenljive, ker so se z njimi rodili in si jemljete vsako besedo preveč k srcu. Na drugi strani pa starši ne razumejo svojih otrok, ker ne pogledajo njihovih naravnih, individualnih danostih, marveč operirajo s sliko, ki so si jo za svojega otroka ustvarili.

Podjetnikom svetujemo glede odnosov z zaposlenimi in zaposlovanja novih ljudi. Različni poklici terjajo drugačne fizične predispozicije tako s tehničnega, strokovnega vidika kot z vidika dela z ljudmi.
Pri nekaterih ljudeh je jasno, brez da bi z njimi spregovorili besedo, da so ustvarjeni za delo z ljudmi, da so dobri slušatelji ali govorci, drugi pa nosijo kvaliteto poglabljanja in analiziranja ter uspešno opravljanje s stroji, kjer jih preveč “človeškega faktorja” lahko moti.
Z nadgrajenim znanjem branja obraza lahko podjetje postane bolj uspešno, ker vodilni resnično začnejo razumeti svoje sodelavce in na tak način izvabijo iz njih najboljše.

Veščine branja obraza so izjemno dobrodošle tudi pri iskanju službe oz. dela. Če namreč veste s kom imate opravka, ker že v naprej poznate fizični izgled človeka, h kateremu greste na razgovor oz. sestanek, se lahko bolje pripravite. Točno veste, ali boste morali držati malo distance ali je povsem sprejemljivo, da ste v svoji komunikaciji sproščeni in izpeljete sestanek na bolj “prijateljski bazi”.
Točno veste pri kom si morate pripraviti “špeh” statistike, tabelic in podatkov, pri kom pa raje opravite vse skupaj na kratko in jedrnato, sicer vam ne bo dal priložnosti za sodelovanje, ker ga boste dolgočasili.

In nenazadnje je najbolj pomembno – da dodobra spoznate sebe in svoje danosti. Kakšni poklici, kakšna delovna usmerjenost je primerna za vas in vam posledično omogoča osebno rast in notranje zadovoljstvo ob sledenju svojega resničnega poslanstva.

osebna svetovanja:
konzultacija 60 min po predhodni najavi
branjeobraza@gmail.com

Branje obraza lahko izvedemo na strankino željo tudi na daleč – preko spleta v živo ali preko emaila, pri čemer pa opozarjamo, da obstaja možnost, da analiza ni tako točna, saj v določevanju potez lahko prihaja do anomalij.

Na srečanju vam analiziramo življenjska poslanstva, vzorce vedenja, odzive na življenjske preizkušnje, kompatibilnost s partnerji, poslovno, zasebno, izpostavimo glavne prednosti, šibkosti, …
Poleg splošne analize se poglobimo v področja, ki vas zanimajo.
Po pogovoru in splošni analizi, naknadno dobite pisno poročilo v dveh delovnih dneh tudi na vaš email.

Cena osebnega svetovanja, skupaj s poročilom, ki ga dobite v roku 2 delovnih dni po srečanju, je 60 eur.

Za poglobljeno svetovanje, za pare, skupine, se dogovarjamo individualno.
Na voljo so poslovna in osebna svetovanja.