o nas

V centru se ukvarjamo z razširjenimi temami za osebno rast, pri katerih izpostavljamo hipnozo in hipnoterapijo kot eno izmed orodij za reševanje negativnih vzorcev, ki ljudem preprečujejo, da bi v popolnosti dosegali svoje potenciale.
Opiramo se tudi na kitajske modrosti in dognanja sodobnih strokovnjakov s področja ocenjevanja ljudi, kjer preučujemo pozitiven vpliv usvojenih veščin na področju komunikacije, tako v poslovnem svetu kot v osebnih odnosih.
Odsek osebne rasti s hipnocentrom vodi Erik Petrič, hipnoterapevt, predavatelj in eden izmed zelo redkih certficiranih mesmeristov pri nas.

Pod okriljem Irene Petrič, dolgoletne samostojne ustvarjalke, podjetnice in varuhinje starih izročil, skrbimo tudi za preučevanje in poljudno promocijo avtohtonih modrosti ter starodavnih praks preko naših meja z namenom, da združimo znanja prednikov z dognanji modernega sveta v konstruktivno celoto, ki dandanašnjemu človeku pomaga do zadovoljstva in osebnega napredka. Le srečni posamezniki namreč lahko z vseživljenjskim učenjem tvorijo zdravo družbo.

Center ima svoje prostore na Črnučah v Ljubljani v kletni etaži, kjer izvajamo individualne hipnoterapije, svetovanja in srečanja ter dogodke v manjših skupinah do 7 oseb.
Večje dogodke organiziramo izven sedeža po dogovoru.

Podatki:
Center VELES
Magajnova ulica 1,
1231 Ljubljana Črnuče

www.branjeobraza.net | www.erikpetric.eu
branjeobraza@gmail.com


www.veles.si
Kontaktna oseba: Irena Petrič, 041 936 688