o nas

V našem centru vseživljenjskega učenja, osebne rasti in povezovanja s predniki se ukvarjamo z razširjenimi temami za osebno rast, pri katerih izpostavljamo hipnozo in hipnoterapijo kot eno izmed orodij za reševanje negativnih vzorcev, ki ljudem preprečujejo, da bi v popolnosti dosegali svoje potenciale.
Opiramo se tudi na kitajske modrosti in dognanja sodobnih strokovnjakov s področja ocenjevanja ljudi, kjer preučujemo pozitiven vpliv usvojenih veščin na področju komunikacije, tako v poslovnem svetu kot v osebnih odnosih.
Odsek osebne rasti s hipnocentrom vodi Erik Petrič, hipnoterapevt, predavatelj in eden izmed zelo redkih certficiranih mesmeristov pri nas.

V naš center k Eriku srčno vabljeni vsi, ki ste odločni narediti korak naprej v zavedanju, da pot najbrž ne bo lahka.
Erik vas ne potreplja po ramenih in vas posluša v nedogled.
Kaj hitro ugotovi, kje tiči zajec, ki ga je nato potrebno čim prej spustiti na plano, da postaneta prijatelja, ne sovražnika s poleni pod nogami.
Vi in zajec seveda.
Eriku ni v interesu priklenjati ljudi nase, ker hipnoterapija ni njegov primarni poklic za preživetje. Je pa to njegovo srčno poslanstvo, ki mu trdno sledi skozi nenehna izobraževanja v prepričanju, da je treba človeku pomagati, da lahko v polnosti čim prej zaživi sam, samostojno, z ustvarjalnim pristopom k novim izzivom.

Pod okriljem Irene Petrič, dolgoletne samostojne ustvarjalke, podjetnice in varuhinje starih izročil, skrbimo tudi za preučevanje in poljudno promocijo avtohtonih modrosti ter starodavnih praks preko naših meja z namenom, da združimo znanja prednikov z dognanji modernega sveta v konstruktivno celoto, ki dandanašnjemu človeku pomaga do zadovoljstva in osebnega napredka. Le srečni posamezniki namreč lahko z vseživljenjskim učenjem tvorijo zdravo družbo.

Osebna svetovanja oz. analize vodim Irena Petrič, ki sem se s kitajsko medicino srečala že dvajset let nazaj in mi je pomagala pri mnogih zdravstvenih težavah. Ta čas sem bila zaposlena v podružnici kitajskega podjetja kot svetovalka in pomočnica direktorice.
Po uspešni karieri na področju grafičnega oblikovanja, glasbene produkcije in organizacije dogodkov, sem se v času življenja, ko se mi je “zataknilo”, srečala z veščinami branja obraza, ki so stara več tisočletij in se jih uporablja še dandanes. Ne zgolj v alternativnih metodah, marveč celo v kriminalistiki.
Sedaj veliko bolje razumem sebe, kako delujem, zakaj in sem se predvsem pomirila z dejstvom, da nekaterih stvari ni mogoče spremeniti in kako svoje naravne danosti v določenih situacijah spremeniti sebi v prid. Skupaj z razumevanjem sogovornikov pa v obojestransko zadovoljstvo.

Skupaj z možem, hipnoterapevtom Erikom Petričem, sva opravila mnogo predavanj, delavnic, svetovanj v želji po večjem samo-razumevanju, za boljšo komunikacijo med ljudmi, ki krepi delovne in medosebne odnose. Vse s preprostim namenom – da smo ljudje srečni. Da se sprejemamo in vedno težimo k izboljšanju.

Napisala sem knjigo Umetnost branja obraza, ki je izšla l. 2018 s ponatisom v 2019, ki je na voljo v spletni trgovinici, ki jo upravlja naš center.
Korona naju je “zabremzala”, saj nisva želela najinega dela pogojevati s pct pogoji. V upanju, da prihaja čas, ko se bomo spet več družili, je še kako pomembno, da v težkih časih znamo prisluhniti sebi in drugim in tako z veseljem pričakujeva ponovno jesensko udejstvovanje v letu 2022, potem ko julija 2022 ugleda luč dopolnjena izdaja knjige Umetnost branja obraza, torej v 3. ponatisu.


Center ima svoje prostore na Črnučah v Ljubljani, kjer izvajamo individualne hipnoterapije, svetovanja in srečanja za največ 4 udeležence.
Večje dogodke organiziramo izven sedeža po dogovoru.

Preverite tudi našo spletno trgovinico, kjer je na voljo naša knjiga “Umetnost branja obraza” obenem pa mnogi izdelki, ki se navezujejo na avtohtono kulturno dediščino.
www.svarunica.com

Podatki:
Klub VELES / Center vseživljenjskega učenja, osebne rasti in povezovanja s predniki
Magajnova ulica 1,
1231 Ljubljana Črnuče

www.branjeobraza.net | www.erikpetric.eu
branjeobraza@gmail.com


www.veles.si
Kontaktna oseba: Irena Petrič, 041 936 688