predavanja, delavnice


PREDAVANJA
V eni uri se na predavanjih spoznamo z najbolj glavnimi obraznimi značilnostmi.
V praktičnem delu uporabimo te osnove za prve poskuse branja prisotnih slušateljev.
Na predavanjih je možno kupiti priročnik: Umetnost branja obraza po znižani ceni.
Cena: po dogovoru


3 – URNA DELAVNICA
Na delavnici se učimo o poglobljenih vsebinah branja obraza, tudi o gubah in znamenjih, ki nam govorijo na kakšen način se ljudje odzivamo, kje so naše prednosti, kje šibkosti, obenem pa je naš obraz tudi časovnica našega življenja.
V prvem delu delavnice se spoznamo s samo tehniko in kje vse jo lahko uporabimo v sklopu individualnih potreb udeležencev.
V drugem delu se spoznamo z različnimi značilnostmi, kaj pomenijo, v zadnjem delu pa se preizkušamo v branju obrazov ter usvojiti osnove branja s kombiniranjem različnih obraznih potez.
Bolj kot kakršenkoli dober produkt ali projekt, so pomembni odnosi med ljudmi ter razumevanje njihovega vedenja in veščine našega ocenjevanja.
Delavnica traja tri polne ure z vmesnimi kratkimi odmori.
Med delavnico poskrbimo za pijačo, prigrizke in delovne pole.
Vsak udeleženec prejme tudi 20% popust pri nakupu naše knjige/priročnika.
Delavnico vodi: Irena Petrič
Cena: 60 eur/osebo

5 – URNA DELAVNICA
Na delavnici se prav tako učimo o poglobljenih vsebinah branja obraza, o gubah in znamenjih.
V prvem delu delavnice se spoznamo s samo tehniko in kje vse jo lahko uporabimo, v drugem delu pod drobnogled vzamemo različne značilnosti, nato v tretjem delu usvajamo praktično znanje, kjer gre predvsem za dobro kombiniranje lastnosti, da dobimo realno sliko sogovornika.
V četrtem delu pa nam hipnoterapevt prestavi predvsem načine ustrezne komunikacije z našimi sogovorniki, s katerimi imamo največ težav in rešuje komunikacijske šume na individualni ravni – glede na potrebe sodelujočih.
Delavnica traja pet polnih ur z vmesnimi kratkimi odmori.
Med delavnico poskrbimo za pijačo, prigrizke in delovne pole.
Vsak udeleženec prejme tudi 20% popust pri nakupu naše knjige/priročnika ter bon v vrednosti 20 eur za osebno svetovanje pri hipnoterapevtu izven delavnice ne glede na vsebino svetovanja.
Delavnico vodita: Erik in Irena Petrič
Cena: 80 eur/osebo

POMEMBNO!

Tako 3 – urne kot 5 – urne delavnice izvajamo v dveh variacijah:

A) učenje veščin branja obraza za osebno rabo
(odnosi v partnerstvih, iskanje ustreznega življenjskega sopotnika, družinska nesoglasja, odnosi z otroci itd.)

B) učenje veščin branja obraza za poslovno rabo
(kako bolje prebrati bodoče delodajalce, kako bolje sodelovati s sodelavci, kako razumeti podrejene, nadrejene, kako usklajevati tim na projektih itd.)

Več info: branjeobraza@gmail.com ali 041 936 688.

Dodatne informacije:
Optimalno delo med delavnico za več prijavljenih lahko zagotovimo za 10 do 15 udeležencev, ker želimo pristen stik in poglobljen, individualen pristop.
V primeru, da je prijavljenih premalo (ali zaradi odpovedi delavnice zaradi višje sile), delavnico odpovemo in vam vrnemo kotizacijo.

V primeru več prijavljenih organiziramo več zaporednih delavnic.
Izvajamo pa tudi delavnice na sedežu našega centra v sprejemnici, kjer naenkrat gostimo 4 udeležence in se tako lahko veliko bolje posvetimo vsakemu posebej. 


Odpoved
V primeru, da že poravnate kotizacijo in odpoveste svojo prisotnost 2 dni ali 1 dan pred dogodkom, si pridružujemo pravico, da zadržimo 30% kotizacije zaradi nastalih stroškov.
V primeru, da odpoveste delavnico najkasneje 3 dni pred dogodkom, zadržimo 10% plačanega zneska.