predavanja, delavnice


V eni uri se na predavanjih spoznamo z najbolj glavnimi obraznimi značilnostmi.
V praktičnem delu uporabimo te osnove za prve poskuse branja prisotnih slušateljev, pri čemer dogodek raztegnemo do 90 minut.

Na delavnici pa se učimo o poglobljenih vsebinah branja obraza, tudi o gubah in znamenjih, ki nam govorijo na kakšen način se ljudje odzivamo, kje so naše prednosti, kje šibkosti, obenem pa je naš obraz tudi časovnica našega življenja.

Delavnica je sestavljena iz več modulov, vsakemu teoretičnemu delu sledi praktični del.
S pomočjo hipnoterapevta se, poleg analiz obraza, učimo tudi različnih načinov komunikacije, saj vsak človek s svojimi značilnostmi potrebuje svojevrsten pristop, da lahko ustvarimo dober prvi vtis ter gradimo uspešen osebni ali poslovni odnos.

Bolj kot kakršenkoli dober produkt ali projekt, so pomembni odnosi med ljudmi ter razumevanje njihovega vedenja in veščine našega ocenjevanja.

Delavnica traja tri polne ure z vmesnim odmorom 15 min.

Več info: branjeobraza@gmail.com ali 041 936 688.

Dodatne informacije:
Optimalno delo med delavnico lahko zagotovimo za 10 do 20 udeležencev, ker želimo pristen stik in poglobljen, individualen pristop.
V primeru, da je prijavljenih premalo (ali zaradi odpovedi delavnice zaradi višje sile), delavnico odpovemo in vam vrnemo kotizacijo.


V primeru, da že poravnate kotizacijo in odpoveste svojo prisotnost 2 dni ali 1 dan pred dogodkom, si pridružujemo pravico, da zadržimo 30% kotizacije zaradi nastalih stroškov.
V primeru, da odpoveste delavnico najkasneje 3 dni pred dogodkom, zadržimo 10% plačanega zneska.